![]() ![]() Fisksoppa med räkor och spenatDu behöver (4 personer)
Gör så härTina djupfryst fisk, skölj färska filéer. Dela den i lagom stora bitar för soppan. Skala räkorna, koka buljongen. Skölj och skär purjolöken, grovhacka spenaten, och fräs dem i smör i en gryta. Låt dem inte få färg! Häll i buljong, vin och grädde och koka upp. Lägg i fisken och koka några minuter - låt inte fisken koka sönder. Tag grytan från värmen och lägg i räkorna - som absolut inte får koka. Låt soppan dra och smaka av med salt och vitpeppar. Tips!Tidigt på våren går det bra att använda förvällda späda nässelblad istället för spenat. ![]() ![]() 13 september 2009
väldigt enkel men otroligt god soppa ![]() ![]() ![]() 6 september 2009
Strålande gott och enkelt att tillaga. ![]() ![]() ![]() 28 juni 2008
Härligt gott tyckte Macan, Karro, Johan, Micke i Halmstad. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Hmm...Supergott! Den ska vi göra igen.